ERDEI ÓVODA

2012-ben, szülők kérésére indítottuk el Erdei Ovinkat, mely előszobája a Természetbúvár Klubnak. Természetesen nem egy erdőben működő hagyományos óvodáról van szó, hanem óvodás korú (3-6 éves) kicsik számára tartunk kéthetente, az ő életkoruknak megfelelő szintű, játékos természetismereti foglalkozásokat friss levegőn, a természetben (erdőben, réten, patakparton).

A kicsik nagyon fogékonyak a természet rezdüléseire, szeretik az állatokat, természetes nyíltsággal és kíváncsisággal fordulnak minden felé. Ezt a természetes érdeklődést „kihasználva” mutatjuk meg nekik a természet kincseit Erdőtündér birodalmában. Igyekszünk megtanítani nekik, hogy a „miért”-ekre mindig keressék a választ, hiszen így válhatnak majd gondolkodó felnőtté.

Tekintettel arra, hogy ők még nagyon kicsik, a foglalkozásokon a szülők is jelen lehetnek. Ez megnyugvást ad a gyerekeknek, ugyanakkor a szülők is kikapcsolódnak, pihennek egy kicsit, miközben figyelemmel tudják kísérni gyermekük megnyilvánulásait.

Tagdíj: 1.000,- Ft/gyermek/alkalom

A foglalkozások tervezett időpontjai 2017-ben:

Január 14. és 28., február 11. és 25., március 11. és 25., április 29., május 13. és 27., június 10. (szombatonként) 09.00-11.00 óra között, valamint

április 14-én és június 23-án (pénteki napokon) 16.00 órakor.