ÉVZÁRÓ ESEMÉNYEINKET  ajánljuk azoknak, akik különleges módon szeretnék a 2018. évet búcsúztatni a  Velencei-tó mellett:

XII.29-én 10.00 és 15.00 órai kezdettel évzáró erdőismereti séták
Szakvezetés díja: 800,-Ft/gyermek, 1.000,- Ft/felnőtt

XII.30-án 10.00 és 14.30 órai kezdettel évzáró vadetető túra
Szakvezetés díja: 800,-Ft/gyermek, 1.000,- Ft/felnőtt

 

XII.31-én 16.00 órai kezdettel idén 10. alkalommal kerül megrendezésre hagyományossá vált óévbúcsúztató vadetető túránk, melynek során a védett ligeterdő vadváltóin haladva kihelyezzük az itt élő vadaknak a látogatók finomságait: ezzel köszönve meg nekik egész éves türelmüket, mellyel elviselték az ember jelenlétét. A túrát forralt boros koccintás zárja 18.00 órakor, hogy még mindenki időben hazaérjen a saját bulijára.

Belépő minden résztvevő részéről felvágott zöldség és gyümölcs, melyeket a vadváltókon helyezünk ki az erdei állatoknak.

Találkozó minden túra előtt a pázmándi Zalka M. (jelenleg Vadgesztenye utca) utolsó házánál (bal oldalon lévő bordó színű) a kiírt időpontban. Megközelítésben és parkolásban segítünk.
Bejelentkezés, részvételi szándék jelzése a 06/20-960-4832 telefonon.

Szükséges: időjárásnak megfelelő meleg, réteges öltözet, kényelmes lábbeli, melynek nem árt a sár.

A programokon való részvétellel látogatóink a Természet- és Vadvédelmi, Ökoturisztikai Központ működését, vad- és természetvédelmi tevékenységét támogatják!

Köszönjük!

Egyúttal minden kedves látogatónknak békés, boldog, eredményekben és sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk!